Cosmedico brändi leht

Cosmedico

Cosmedico on JW Sales GmbH päevituslampide seas esmaklassiline kaubamärk. JW Sales GmbH on osa Stuttgartis asuvast JW Holding GmbH -st ja levitab päevituslampe kogu maailmas. JW Holding GmbH on edukalt tegutsev rahvusvaheline kontsern, mis on tegutsenud üle 40 aasta. Grupp keskendub kosmeetikatoodete, meditsiiniliste ja tehniliste rakenduste jaoks mõeldud valgusallikate tootmisele ja müügile. Grupis töötab ligikaudu 270 töötajat üle maailma ja tarnitakse kliente 60 riigis.

Cosmedico esmaklassilised päevituslambid on valmistatud ainult kvaliteetsetest materjalidest. Kvaliteedimärk Made in Germany tagab Cosmedico lampide kõrge taseme ja on teie jätkusuutliku edu aluseks.

Tootmine

Kõik Cosmedico UV madalrõhulambid on toodetud  tehases NARVA Lichtquellen GmbH + Co. KG Saksamaal. Cosmedico toodab Saksamaal ka UV kõrgsurvelampe, näit. kohas NARVA G.L.E. 

Klaas

Kas teadsite, et klaasahju spetsiaalsed lisandid suurendavad klaasi filtriefekti ja vähendavad seeläbi UVB -kiirgust? Seda nimetatakse “suletud” klaasiks. „Avatud” klaasi puhul on filtri serv peamiselt lühilainete vahemikus ja suurem osa UVB-kiirgusest edastatakse.